https://www.portjoin.com/components/com_jbusinessdirectory/assets/no_image.jpg

ACH Aandrijftechniek

Business Details

Door onze ervaring van ruim 35 jaar in de aandrijftechniek, hebben wij ons gespecialiseerd in (mechanische) koppelingen voor alle toepassingen. Wij hebben voornamelijkkoppelingen van A-merken op voorraad van onder andere KTRSTIEBERRENK, Tacke, Rexnord en Flender.


 


Koppelingen van ACH Aandrijftechniek, daar draait het om!


 


Wij kunnen U onder meer elastische–, flexibele–, boogtand– en vrijloopkoppelingen, maar ook mechanische-en cardankoppelingen, voor allerlei verschillende soorten toepassingen leveren.


 


Over deze koppelingen kunnen wij U diverse uitgebreide documentatie toesturen. Natuurlijk kunt U ook onze website www.ach.nu raadplegen voor meer informatie. ACH Aandrijftechniek geeft U graag advies in het selecteren van de juiste koppeling op de juiste plaats!


 


Wij zorgen samen met U voor een verminderde slijtage van uw lagers en veel lagere standtijden van de machine. Voor U als klant betekent dit natuurlijk kostenbesparing én tijdsbesparing. ACH Aandrijftechniek heeft voor elk probleem en elke klant een passende oplossing op maat!


 


Zo leveren wij voor het aanlopen van de machine vloeistofkoppelingen en softstarters. Om hier vervolgens het toerental van de machine op een gewenste waarde in te stellen hebben wij de juiste frequentieomvormers en gelijkstroomregelingen voor U. En om de machine snel te laten stoppen zijn er gelijkstroomremmen of mechanische remmen in ons assortiment.


 


Voor de (mobiele) machinebouw leveren wij speciale koppelingen. Zo ook normdelen van de firma Leschhorn.


 


Kwaliteit, deskundigheid en klantgerichtheid. DAT is wat U van ACH Aandrijftechniek mag verwachten!

Claim Business

Claim listing is the best way to manage and protect your business

Claim Business
De Greune 16, Haaksbergen 7483 PH, Netherlands