https://www.portjoin.com/components/com_jbusinessdirectory/assets/no_image.jpg

Agro Delta Groep

Business Details

Een lange geschiedenis van kwaliteit
De Agro Delta Groep omvat 4 werkmaatschappijen op locaties in Zwijndrecht en Dordrecht met ruim 60 jaar ervaring in opslag en overslag van veevoedergrondstoffen, granen, zaden, peulvruchten, rijst en kunstmeststoffen in bulk en stukgoed. De bedrijven beschikken hiervoor over de benodigde certificaten zoals GMP+, ISPS en het SKAL-certificaat voor de verwerking van biologische grondstoffen.

Aanvoer en afvoer vindt plaats via zeeschepen, binnenvaartschepen, vrachtwagens en containers. Jaarlijks wordt circa 650.000 ton behandeld, aangevoerd uit onder andere Europa, de Verenigde Staten, Zuid Amerika en Azië.

Naast deze werkzaamheden wordt op 6 locaties bedrijfsruimte zoals terreinen, loodsen en kantoren verhuurd aan derden.
Meedenken in ruimte en tijd

24 personeelsleden dragen dagelijks zorg voor een betrouwbare en efficiënte planning, laad- en loswerkzaamheden en de benodigde behandeling of conditionering van grondstoffen. De Agro Delta Groep kent weinig verloop in personeel waardoor medewerkers vaak jarenlange ervaring en waardevolle kennis van de sector hebben.

De Agro Delta Groep is een onafhankelijk op- en overslagbedrijf met korte lijnen waardoor er direct op de gevraagde diensten en de beschikbare capaciteit ingespeeld kan worden. Geen van de bedrijven van De Agro Delta Groep is actief in de handel van de producten die ze opslaan.

Claim Business

Claim listing is the best way to manage and protect your business

Claim Business
Lindtsedijk 62, Zwijndrecht 3336 LE, Netherlands