https://www.portjoin.com/components/com_jbusinessdirectory/assets/no_image.jpg

Alltrans VDV B.V.

Business Details

Wij zijn een middelgroot, zelfstandig expeditie bedrijf. Ons kantoor en loods zijn gevestigd binnen de stadsgrenzen van Rotterdam, direct aan de belangrijke autowegen en de grote containerterminals.


Hier bezitten wij onze eigen douaneloods met ons eigen vakkundig personeel en ook onze eigen trucks en trailers, alsmede kleinere bestelauto's voor de distributie van alle soorten goederen.
Hiermee bieden wij  uitstekende neutrale op- en overslag voor Expediteurs en NVOCC-Operators. Onze specialiteit is  groupage transport Griekenland en transport Griekenland Rotterdam 


Griekenland Transport


Het is onze vaste overtuiging dat middelgrote bedrijven, zoals het onze, een specialisatie behoeven op een bepaalde markt, beter dan algemene mogelijkheden wereld-wijd te bieden. Als we ons specialiseren op één bestemming, zoals wij doen in export naar Griekenland, kunnen wij onze cliënten een grotere kennis aanbieden van de gespecialiseerde markt, wat de enige manier is om te overleven tussen grotere bedrijven. Daarbij bieden wij het voordeel van korte, directe en persoonlijke communicatielijnen in uw export van groupage naar Griekenland 


Transport naar Griekenland specialist, groupage transport Griekenland


Daarom hebben wij ons geconcentreerd op het transport van groupage per auto van HOLLAND naar GRIEKENLAND, sinds het begin van ons bestaan. Met trots mogen wij nu zeggen dat we één der grootste specialisten in het transport van groupage naar Griekenland zijn.

Claim Business

Claim listing is the best way to manage and protect your business

Claim Business
Marconistraat 81, Rotterdam 3029 AJ, Rotterdam, Netherlands