https://www.portjoin.com/components/com_jbusinessdirectory/assets/no_image.jpg

Allways Transport B.V.

Business DetailsContainers
Wij verkopen zowel gebruikte(CSC plated) als nieuwe containers. Altijd tegen scherpe marktprijzen! Bovendien zijn wij in staat deze zeecontainers zeer snel te leveren.
Douane*
Wij verzorgen voor u, online, alle export- en importaangiften bij de Nederlandse Douane. Tevens is de export vrij van BTW. Alle documentatie hiervoor wordt verzorgt door Allways Transport. Via onze douaneloods behandelen wij export over ter wereld. Zo is bijvoorbeeld onze Douane-Entrepot C loods geschikt voor import. Wij verzorgen dan voor u alle documentatie en de opslag en overslag.
Ook voor een douanedocument Sagitta AGS bent u bij ons aan het juiste adres.
AEO_logo
*Sinds 2011 is Allways Transport AEO gecertificeerd.
Groepage / deelvracht
Groepage is het samenvoegen van kleinere eenheden tot grotere eenheden. Dit is niet alleen efficiënter, maar maakt het ook mogelijk om kleinere partijen (OOK diepvriesgoederen) goedkoper te laten vervoeren. Bij het versturen van partijen door middel van groepage/deelvracht zijn een aantal zaken van belang:  • Het volume (aantal kubieke meters)  • Een zeewaardige verpakking (goed stevig karton en plastic)  • Duidelijke adresgegevens/bestemming op de verpakking  • Een volledige paklijst (door elke verpakking te nummeren, de inhoud te omschrijven of de waarde te benoemen). De paklijst is essentieel in het gehele transport


De afmeting/afmetingen worden berekend bij aankomst in onze douaneloods. U ontvangt van ons altijd duidelijke informatie waarin alle kosten worden genoemd.
Loods
Wij laden en lossen in onze loods LCL, FCL, consolidatie en groepage (import én export). Onze loods is geschikt voor zowel opslag als overslag. Voor de wat zwaardere ladingen beschikken wij over diverse vorkheftrucks. De containers worden beladen in een verdiept, inpandig, containerdock.
Vriesloods
Allways Transport biedt als enige expediteur diepvriesgroepage aan vanaf Nederland naar Aruba, Bonaire en Curaçao. Dagelijks ontvangen wij bevroren ladingen vlees en vleeswaren, vis, frites, soep, broden enz. Ook bieden we de mogelijkheid voor opslag. De goederen worden bij minus 22 graden celcius verscheept in vriescontainers reefers.
De NVWA Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit heeft onze vriesloods erkend op voedselveiligheid.
Ons HACCP veiligheidsplan waarborgt een voedselveilige manier van inslaan, opslag en verlading van uw vriesgoederen.
allways-poloraids
Verpakking en materialen
In onze loods kunnen wij goederen voor u inpakken, verpakken en herpakken. Bijvoorbeeld voor uw verhuizing. Verpakken is zeer belangrijk, want onverpakte goederen zijn niet verzekerd. Tevens verkopen wij zeewaardige verhuisdozen in verschillende materialen: karton, bubbelplastic, tape en dispensers. In de loods verpakken wij zowel particulier verhuisgoed als commerciële goederen.
***Onze 160 liter dozen kopen voor slechts €3.50 per stuk! Informeer bij onze medewerkers.****
Verzekeringen particulier en bedrijven
Het is belangrijk om uw goederen goed te verzekeren. Allways Transport verzekert tegen prima condities. Zo zijn uw kostbare goederen altijd goed All Risk verzekerd  (wereldwijde dekking) gedurende opslag, weg- of zeetransport of tijdens de luchtvracht. Ook al uw transportverhuizingen (auto, scooter, motor, quad, etc.) kunnen bij Allways Transport verzekerd worden.
Transport voertuigen en auto’s  • Transport bijzondere voertuigen , zoals hijskranen en graafmachine  • Transport auto’s – wereldwijd/nationaal/Europees  • Voertuigen per container of voertuigen conventioneel geladen aan boord


Conventioneel transport
Allways Transport coördineert ook het transport van goederen die door hun afmetingen niet in containers vervoerd kunnen worden. U kunt hierbij denken aan (plezier)vaartuigen, graafmachines, kranen, lange voorwerpen en alle soorten rollend materieel. Voor meer informatie over het vervoer van conventionele vrachten kunt u telefonisch contact opnemen met onze deskundige medewerkers.               
Wegtransport
Met een goed netwerk van eersteklas vervoerders zorgen wij ervoor dat uw goederen vlot naar onze loods in Dordrecht kunnen worden overgebracht voor een snelle connectie met de zeecontainer. Afhalen kunnen wij uiteraard door heel Europa.
Zeevracht
Conventioneel LCL, FCL, containers en groepage (OOK diepvries groepage!).
Luchtvracht
Luchtvracht is onderdeel van het palet van diensten die wij als expediteur aanbieden. U kunt gebruik maken van luchtvracht voor de export van uw goederen.


Claim Business

Claim listing is the best way to manage and protect your business

Claim Business
Opaal 100, Dordrecht 3316 LE, Dordrecht, Netherlands

About PortJoin

PortJoin connects the maritime industry to drive business growth, optimize procurement, improve customer experience and increase efficiency.

Solutions