https://www.portjoin.com/components/com_jbusinessdirectory/assets/no_image.jpg

AXS Logistiek

Business Details
AXS Logistiek


AXS Logistiek is een dynamische organisatie, succesvol in gespecialiseerde arbeidsbemiddeling. Wij zorgen voor de juiste match tussen opdrachtgevers en kandidaten in de disciplines wegtransport, railtransport, luchttransport, zeevracht/-transport, logistiek management, binnenvaart, douane, magazijn/warehousing, expeditie, supply chain. Dankzij onze expertise in deze divisies maken wij de perfecte match tussen werknemers en werkgevers. Snel, betrouwbaar, betrokkenen deskundig!


Maatwerk


Vanuit meerdere vestigingen bemiddelen wij mbo+ en hbo personeel naar vaste functies of langdurig projectmatig werk. Maatwerk staat bij ons centraal, zowel richting werknemers als werkgevers. Als persoonlijke en betrokken partner brengen we ieders wensen en voorwaarden in kaart. Op basis daarvan maken wij de juiste match. Omdat ieder mens, bedrijf en werk anders is, hanteren wij maatwerk contracten: overeenkomsten die volledig zijn aan aangepast aan de wensen van beide partijen.


Persoonlijk en professioneel


Zowel de werkzoekende als de werkgever heeft bij AXS Logistiek een eigen adviseur. Deze adviseur is exact op de hoogte van de situatie en speelt daar actief op in. Zo kunnen we persoonlijke wensen succesvol honoreren. Bovendien hebben onze adviseurs niet alleen verstand van personeelsbemiddeling. Dankzij hun uitstekende markt- en branchekennis kunnen zij zich op professionele wijze inleven in zowel de werkgever als degene die op zoek is naar een nieuwe baan. Vele werkzoekende en opdrachtgevers maken al gebruik van onze expertise.


Meer weten over de AXS Groep? Surf dan naar www.axs.nl


 

Claim Business

Claim listing is the best way to manage and protect your business

Claim Business
Beursplein 37, Rotterdam 3011 AA, Netherlands