• +31103075992
https://www.portjoin.com/components/com_jbusinessdirectory/assets/no_image.jpg

Bam Pro Electronics

Hakgriend 4, Hardinxveld-Giessendam 3371 KA, Zuid-Holland, Netherlands

Business Details

Bampro is een gerenommeerd bedrijf dat al jaren vooroploopt als innovatieve, maritieme elektronica specialist. Bampro is al meer dan 50 jaar een betrouwbare partner voor haar klanten en leveranciers. De samenwerking met klanten en leveranciers heeft geleid tot een leidende positie in de markt. Bampro is gevestigd in Hardinxveld-Giessendam (NL). Kenmerkend zijn haar langere termijn visie en gezonde financiële positie.
Er wordt jaar in jaar uit fors geïnvesteerd in personeel en materieel ten einde haar leidende positie te behouden en waar mogelijk te verbeteren. Ons management en personeel zijn bijzonder toegewijd en hebben een grote passie voor klanten en techniek. Zij beseffen hoe belangrijk samenwerking is om het best mogelijke resultaat te bereiken. Door te zeggen wat je doet en te doen wat je zegt wordt gebouwd aan een succesvolle relatie gebaseerd op onderling vertrouwen en respect.Type:
Distributor

Claim Business

Claim listing is the best way to manage and protect your business

Claim Business
Hakgriend 4, Hardinxveld-Giessendam 3371 KA, Zuid-Holland, Netherlands

About PortJoin

PortJoin connects the maritime industry to drive business growth, optimize procurement, improve customer experience and increase efficiency.

Solutions