https://www.portjoin.com/components/com_jbusinessdirectory/assets/no_image.jpg

Barth Machinefabriek 's-Gravendeel

Business Details

Barth Drainage is 100% gespecialiseerd in het aanleggen van horizontale drainage. Ons succes is te danken aan de combinatie van generatielange praktijkervaring in drainage en onze eigen machinebouw, zie www.barthhollanddrain.nl . Met die combinatie bieden wij u optimale flexibiliteit en kwaliteit in het aanleggen van drainagesystemen. 


 


Vakmanschap en professionaliteit staan bij Barth Drainage hoog in het vaandel. Sinds de oprichting in 1956 zijn we steeds bezig geweest om het aanleggen van drainage verder te optimaliseren. Met de nieuwste technieken, onze zeer ervaren medewerkers en ons grotendeels zélf ontwikkelde drainagemachinepark zijn wij in staat om altijd een topprestatie te leveren. Wij maken hierbij gebruik van Komo-gekeurd drainagemateriaal en VCA-gecertificeerde mensen. Als familiebedrijf staan we heel dichtbij onze klanten en zijn zij dan ook ons uithangbord.


 


Als u Barth Drainage kiest, dan kiest u voor:  • Een betrouwbare partner met een passende oplossing voor elk drainageprobleem; 
  • De juiste materiaal- en machinekeuze voor ieder drainageproject; 
  • Een efficiënte en professionele aanlegmethode; 
  • Uw planning bepaalt onze planning; 
  • Een gewaarborgde kwaliteit; 
  • Een concurrerende prijs. 

Claim Business

Claim listing is the best way to manage and protect your business

Claim Business
Molendijk 98, 's-Gravendeel 3295 LE, Binnenmaas, Netherlands