• +31103075992
https://www.portjoin.com/components/com_jbusinessdirectory/assets/no_image.jpg

Bouwman Logistics B.V.

Uilenkade 38, Zwijndrecht 3336 LP, Zuid-Holland, Netherlands

Business Details

Bouwman Logistics B.V, opgericht in 2001 is een familiebedrijf wat zich bezig houdt met transport- en expeditie activiteiten in de breedste zin van het woord. De specialisatie ligt bij gevaarlijke (ADR) stoffen zowel in bulk als in gewone box containers.


Hiertoe beschikt Bouwman Logistics B.V. uitsluitend over VLG gekeurde voertuigen die volledig uitgerust zijn om zelfstandig op locatie te kunnen lossen. Onze voertuigen zijn voorzien van een boordcomputer met navigatie welke aan ons Transport Management Systeem zijn gekoppeld zodat de chauffeur altijd over alle relevante gegevens beschikt die hij/zij nodig heeft voor een correcte uitvoering van uw transport. Door met onze leveranciers contracten af te sluiten voor regelmatige controle, reparatie en (preventief) onderhoud hopen wij de stilstand van ons wagenpark tot een minimum te beperken.


Het milieu speelt een belangrijke rol binnen onze organisatie, inmiddels beschikken wij over 20 euro 6 en 9 euro 5 trekkende eenheden. Tevens proberen wij door training en coaching van onze chauffeurs een optimaal rendement en een laag brandstofverbruik, met minimale CO2 emissie uitstoot te realiseren.

Claim Business

Claim listing is the best way to manage and protect your business

Claim Business
Uilenkade 38, Zwijndrecht 3336 LP, Zuid-Holland, Netherlands

About PortJoin

PortJoin connects the maritime industry to drive business growth, optimize procurement, improve customer experience and increase efficiency.

Solutions