https://www.portjoin.com/components/com_jbusinessdirectory/assets/no_image.jpg

Braat Handelsonderneming

Business Details

Handelsonderneming Leo Braat is sinds 1990 een veelzijdige technische groothandel. We leveren meer dan 350.000 topproducten op het gebied van industrie-, bedrijfs- en kantooruitrusting, milieu en veiligheid. Kortom: alles wat voor de bedrijfsvoering van een onderneming gebruikt wordt kunnen wij bezorgen.


 


De bouwstenen


 


Klantgericht ondernemen en klanttevredenheid zijn de bouwstenen van onze handelsonderneming. Wij doen er alles aan om de klant te ontzorgen en garanderen optimale service. Daarom bezorgen we in een razendsnel tempo en hanteren wij geen levertijden. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact.


 


Maak kennis met Leo Braat


 


Leo Braat is expert op het gebied van handel in industrie-, bedrijfs- en kantooruitrusting, milieu en veiligheid. Vanaf zijn 16e werkt hij al in de handel en heeft dus een grote algemene kennis opgebouwd over allerlei soorten producten. Daarnaast heeft hij uitstekende contacten met leveranciers, fabrikanten en importeurs. Zijn missie is om een compleet pakket aan zoveel mogelijk bedrijven te kunnen leveren. Wat u ook wenst, hij zorgt ervoor dat u het in huis krijgt. Hij is uw totaalleverancier.

Claim Business

Claim listing is the best way to manage and protect your business

Claim Business
Mandenmarkerstraat 31/C, Hoogvliet Rotterdam 3194 DA, Netherlands