https://www.portjoin.com/components/com_jbusinessdirectory/assets/no_image.jpg

Bureau Maritieme Dienstverlening

Business Details

Wat willen we bereiken


 
BTB heeft als doel om namens en voor de gehele binnenvaartsector informatietechnologie/ telematica beschikbaar te maken en ondersteunend te zijn bij het gebruik ervan. Daarbij gaat het niet alleen om de binnenvaart zelf, maar óók over de infrastructuur (zoals vaarwegen en havens, maar ook de meer abstracte 5e Modaliteit (telecommunicatie).

 
Hoe willen we dat doen    • De unieke deskundigheid, relaties en communicatiekanalen beschikbaar te stellen;    • Een verbindende factor te zijn naar alle relevante stakeholders;    • Het ontwikkelen van actuele visies en innovatiebeleid;    • Het uitvoeren van technologie en onderzoeksprojecten;    • En het geven van voorlichting en informatie aan de stakeholders.


 


Omwenteling als gevolg van digitale mogelijkheden


 


De ontwikkeling van autonome vormen van transport en goederenvervoer leidt in de richting van ‘smart mobility’ toepassingen waar de binnenvaart een logische rol in vervult. Water blijft nat en internet verandert de wet van Archimedes niet, maar de digitale omwenteling die nu plaatsvindt, beïnvloedt ondernemen in de binnenvaart op manieren die nu nog nauwelijks te overzien zijn, meer en sneller dan ooit tevoren. BTB mobiliseert de flexibiliteit en inventiviteit die de varende beroepsgroep al eeuwen in de genen zit en die nodig is voor groeiend, duurzaam en modern Europees vervoer over water.

Claim Business

Claim listing is the best way to manage and protect your business

Claim Business
Trimpad 12, Purmerend 1443 WB, Purmerend, Netherlands