• +31103075992
https://www.portjoin.com/components/com_jbusinessdirectory/assets/no_image.jpg

Cabolux Travel & Shipping

Mathenesserweg 205/A, Rotterdam 3027 HV, Zuid-Holland, Netherlands

Business Details


Over Cabolux International


 


Cabolux is een internationaal expeditie en reisbureau, dat sinds 1996 actief opereert in Europa, met kantoren in Rotterdam, Lissabon, Praia en Mindelo. Cabolux heeft zijn Europese netwerk ontwikkeld van transporteurs, verladers en representanten op verschillende belangrijke transport punten in Europa. 


 


Cabolux importeert, exporteert en zorgt voor een perfecte afhandeling van vracht via de weg, lucht en zee. Naast het in zorg brengen van goederen in haar depot, is Cabolux ook gespecialiseerd in zowel stukgoed/groepage (LCL) als volle containers (FCL), auto’s en vrachtwagens, vanuit Europa naar Kaapverdische eilanden. Ook regelt Cabolux het transport en afhandeling van vracht naar verschillende Portugeestalige landen in Afrika zoals, Angola, Guinee-Bissau, São Tomé e Principe, Mozambique. Naast het dagelijkse transport biedt Cabolux ook spoedtransport naar alle gewenste bestemmingen. 
 


Cabolux is met de jaren uitgegroeid, met kracht, partnerschap en doorzettingsvermogen, tot een International Freight Forwarding, Shipping Agents, Representations, Storage, Groupage, Airfreight, Export Trade, Cape Verde Tour and Travel Specialist.


Keywords:

Claim Business

Claim listing is the best way to manage and protect your business

Claim Business
Mathenesserweg 205/A, Rotterdam 3027 HV, Zuid-Holland, Netherlands

About PortJoin

PortJoin connects the maritime industry to drive business growth, optimize procurement, improve customer experience and increase efficiency.

Solutions