https://www.portjoin.com/components/com_jbusinessdirectory/assets/no_image.jpg

Cibalia Scheepsbouw & Reparatie B.V.

Business DetailsBij? CIBALIA SCHEEPSBOUW & REPARATIE B.V. draait het om kennis, vakmanschap, flexibiliteit en efficientie.?Zo weten wij zeker dat u zo goed mogelijk geholpen wordt.
Omdat wij u altijd als klant centraal stellen komen we tot maatoplossingen die exact aansluiten op uw wensen.?Wij blinken daarbij uit in het bedenken van hoogwaardige, innovatieve en technische verbeteringen.?Wij bouwen onder meer binnenvaartschepen voor het transport van alle mogelijke producten, zowel droog als vloeibaar.


Cibalia is uw expert op het gebied van Nieuwbouw, complete afbouw.

Verbouwen en repareren
Cibalia is uw expert op het gebied van verbouwen van en reparaties?aan schepen!?Wij verrichten alle werkzaamheden boven en onder de waterlijn. Hetzij op locatie of op de werf.?Door onze goede connecties met diverse scheepswerven kunnen wij ook het dokken van A tot Z voor u verzorgen.?Alle benodigde apparatuur en gereedschappen zoals kranen, stroom- en luchtvoorziening kunnen door? Cibalia worden verzorgd.


Indien nodig verrichten wij de werkzaamheden al varende zodat het oponthoud beperkt blijft.

De kern van Cibalia
Wij staan ?altijd voor u klaar! Onze kracht is dan ook uw opdracht vakkundig, snel en voordelig uit te voeren.
De kernwoorden voor ?Cibalia Scheepsbouw & Reparatie? BV? zijn dan ook :    • kennis    • vakmanschap    • flexibiliteit

??


Claim Business

Claim listing is the best way to manage and protect your business

Claim Business
Prinsenlaan 564, Rotterdam 3066 KE, Netherlands