https://www.portjoin.com/components/com_jbusinessdirectory/assets/no_image.jpg

Drechttankcleaning B.V.

Wieldrechtseweg 27, Dordrecht 3316BG, Zuid-Holland, Netherlands

Business Details

DRECHTTANKCLEANING
DRECHTTANKCLEANING is dé specialist als het gaat om reiniging, inzamelen en om de verwerking van afvalstoffen. In de maritieme sector én op het land. Met bijna een halve eeuw expertise op zijn naam is DRECHTTANKCLEANING de partner van vele bedrijven die op een verantwoorde manier met hun afvalstromen willen omgaan.


 


CLEANING
Waar specialistische cleaning nodig is, is DRECHTTANKCLEANING. Een erkende naam in de binnenvaart, zeevaart, industrie en bedrijfsleven. Klein of groot, moeilijk of makkelijk, gepland of ad hoc: de experts van DRECHTTANKCLEANING klaren elke klus. Daarbij maken zij uiteraard gebruik van milieuvriendelijke middelen.


Voor het cleanen van o.a. ladingtanks, laadruimen, brandstoftanks, landtanks, fecaliëntanks, technische ruimten waaronder machinekamers, cofferdammen en ballasttanks, kunnen klanten 24/7 terecht. Op locatie bij DRECHTTANKCLEANING in de Dordtse Julianahaven op de werf.


Met eigen materieel biedt DRECHTTANKCLEANING alle faciliteiten om snel te schakelen, want tijd is geld. Meedenken, dát is de kracht van DRECHTTANKCLEANING.


 


AFVAL INZAMELING
Een zorgvuldige inzameling van (gevaarlijke) afvalstoffen bij de zeevaart en binnenvaart vergt kennis. DRECHTTANKCLEANING drijft op vele jaren ervaring en is daarmee dé erkende specialist voor het in juiste banen leiden van de verschillende afvalstromen. Dat doet DRECHTTANKCLEANING op het water en op het land. Zijn specialisten staan 24/7 klaar om de klanten te ontzorgen.


DRECHTTANKCLEANING kent feilloos de weg in de wereld van de maritieme afvalverwerking. Met eigen materieel worden de verschillende types afval opgehaald en afgevoerd, zoals:  • Sludge

  • Bilgewater

  • Afvalolie

  • Waswaters

  • Eetbare oliën

  • Oliefilters

  • Koelvloeistoffen

  • Klein gevaarlijk afval

  • Accu’s

  • Emballage (staal en plastic)


Ook ander scheepsafval en (vast) bedrijfs- en huisafval wordt snel en efficiënt ingezameld en afgevoerd voor verwerking.


DRECHTTANKCLEANING is breed inzetbaar. Zijn schepen en tankwagens gaan af en aan tussen Moerdijk en Rotterdam-Botlek, maar ook daarbuiten. Waar (scheeps)afval is, is DRECHTTANKCLEANING. Voor de efficiënte afvalinzameling heeft DRECHTTANKCLEANING vijf volledig uitgeruste inzamelschepen en twee hypermoderne vacuümtankwagens tot zijn beschikking. Voor grotere volumes wordt de tankduwbak ingezet. In één vaart of rit bent u van uw afval af. Want wat of waar het ook is, DRECHTTANKCLEANING regelt het.


 


CALAMITEITEN
Bij calamiteiten telt elke seconde, ook op het water. Hoe eerder een olielekkage een halt kan worden toegeroepen, hoe kleiner de gevolgen voor het milieu zijn. De specialisten van DRECHTTANKCLEANING weten precies wat er in deze gevallen nodig is. Met hoogwaardige olieskimmers en gebruik van olie-absorptiemiddelen kunnen zij een verdere vervuiling tot een minimum beperken.


DRECHTTANKCLEANING is getraind en heeft de middelen in huis om in geval van een calamiteit direct in actie te komen, waar ook in Nederland. Op het water of op het land.

Claim Business

Claim listing is the best way to manage and protect your business

Claim Business
Wieldrechtseweg 27, Dordrecht 3316BG, Zuid-Holland, Netherlands