https://www.portjoin.com/components/com_jbusinessdirectory/assets/no_image.jpg

E.S. Supply

Cypresbaan 63, Capelle aan den IJssel 2908 LT, Netherlands

Business DetailsEconosto heeft zich vanaf 1892 ontwikkeld van een innovatief technisch adviesbureau voor Economische Stoomproductie tot een internationale dienstverlener met klantgerichte totaaloplossingen op het gebied van stromingstechniek.
 


Onze onderneming, met vestigingen wereldwijd, maakt sinds 2008 deel uit van de ERIKS groep, een toonaangevende en innovatieve leverancier aan de procesindustrie en aan machinebouwers, die zowel de rol van specialist als die van brede MRO-leverancier vervult. ERIKS bestaat uit meer dan zestig maatschappijen met vestigingen in 21 landen. De geografische zwaartepunten van de activiteiten liggen in West-Europa, Noord-Amerika en Azië. Het concern is onderdeel van het multinationaal familiebedrijf SHV.

ERIKS-Econosto levert een compleet programma hoogwaardige componenten – veelal samengebouwd tot complete systemen - aan bedrijven in de markten: (petro)chemie, olie- & gas, tank op- & overslag, scheepsbouw & -reparatie, utiliteitsbouw, water, OEM en industrie breed. Het kernassortiment bestaat uit hoogwaardige afsluiters, appendages en meet & regel componenten van het eigen label Econ® en gerenommeerde A-merken.

ERIKS-Econosto onderscheidt zich door diepgaande applicatiekennis, efficiency, bestelgemak en kostenreductie in de toeleverketen.


 

Claim Business

Claim listing is the best way to manage and protect your business

Claim Business
Cypresbaan 63, Capelle aan den IJssel 2908 LT, Netherlands