https://www.portjoin.com/components/com_jbusinessdirectory/assets/no_image.jpg

EBR Scheepsrep.&Constructiebed. Lage Zwaluwe

Biesboschweg 5, Lage Zwaluwe 4926 SJ, Netherlands

Business Details

Uw schip is in vertrouwde handen…


 


Mede dankzij de centrale ligging aan het Hollands Diep in het wereldhavengebied tussen Rotterdam en Antwerpen is EBR voortdurend nauw betrokken bij de ontwikkelingen in de zee- en binnenvaart. De activiteiten van EBR strekken zich uit van dagelijkse reparatie- en onderhoudswerkzaamheden tot de ontwikkeling en de bouw van speciale installaties voor zee- en binnenvaartschepen.


 


In de bijna 40 jaar van haar bestaan is EBR uitgegroeid tot een dynamische en innovatieve organisatie met een veelzijdig pakket van leveranties en dienstverleningsmogelijkheden aan de scheepvaart. Dankzij de overzichtelijke bedrijfsstructuur kan EBR zich flexibel aanpassen aan de aard en omvang van haar orderpakket.


 


Fabricage


 


Het veelzijdige programma van EBR stelt hoge eisen aan het vakmanschap en kennis van de medewerkers en aan de servicegraad van het bedrijf. De producten worden onder leiding van vakbekwame technici vervaardigd. Zij benutten daarbij alle mogelijkheden van het technisch uitstekend geoutilleerd bedrijf. Daardoor wordt de EBR-productgarantie maximaal gewaarborgd.


 


Kwaliteitsnormen


 


Goede kwaliteit en functionaliteit kenmerken de producten van EBR. Op de engineeringsafdeling worden de producten ontworpen naar de door EBR gestelde normen, welke in ruime mate voldoen aan alle eisen welke door de diverse classificatiebureaus worden gevraagd.

Claim Business

Claim listing is the best way to manage and protect your business

Claim Business
Biesboschweg 5, Lage Zwaluwe 4926 SJ, Netherlands