https://www.portjoin.com/components/com_jbusinessdirectory/assets/no_image.jpg

Europe Container Terminals bv (ECT)

P.O. Box 7385, Rotterdam 3000HJ, Netherlands

Business Details

Europe Container Terminals (ECT)


Europe Container Terminals (ECT) is de leidende en meest geavanceerde containerterminaloperator van Europa die in de haven van Rotterdam het grootste deel van alle containers overslaat. Op de deep-sea terminals staat voor ECT de klant altijd centraal. Alles is gericht op een optimale service en performance.


Aanvullend biedt ECT zijn klanten onder de naam European Gateway Services (EGS) een groeiend netwerk van inlandterminals die in het Europese achterland als extended gates® fungeren voor de deep-sea terminals in Rotterdam. Treinen en binnenvaartschepen zorgen daarbij voor hoogfrequente, betrouwbare en vooral ook duurzame verbindingen. Klanten kunnen binnen European Gateway Services bovendien profiteren van extra diensten, zoals documentloos transport van deep-sea terminal naar inlandterminal en vervoer met een tijdgarantie.


Bij ECT werken circa 2000 mensen, waarvan een belangrijk deel in de volcontinudienst. ECT wil voor hen een aantrekkelijke werkgever zijn. Dit vanuit de overtuiging dat de medewerkers het verschil maken in service en performance.

Claim Business

Claim listing is the best way to manage and protect your business

Claim Business
P.O. Box 7385, Rotterdam 3000HJ, Netherlands