https://www.portjoin.com/components/com_jbusinessdirectory/assets/no_image.jpg

GLE Maritime b.v.

Oppermanstraat 46, Hoogvliet Rotterdam 3194 AC, Zuid-Holland, Netherlands

Business Details


Uw logistieke partner naar de Caribbean


GLE Caribbean Line is sinds 1981 actief als professionele logistieke dienstverlener, met name gespecialiseerd in het Caribische gebied. Vanaf haar oprichting ondersteunt GLE bedrijven, instellingen, overheden en particulieren bij het vervoer van commerciële goederen, projectlading, rollend materieel en persoonlijke goederen naar Aruba, Curacao, Bonaire, St. Maarten, Saba, St. Eustatius en Suriname.


Ondanks de gewijzigde staatkundige verhoudingen blijft de band tussen de voormalige Antillen en Nederland erg hecht en onderhoudt een aanzienlijke groep ondernemers inmiddels een zakelijke relatie met deze interessante exportmarkt. GLE coördineert voor hen de logistieke keten en biedt daarbij diverse transportmogelijkheden, vaarschema’s en aantrekkelijke tarieven. Wij zijn vanzelfsprekend ook graag u van dienst.


Op de Caribische bestemmingen wordt GLE vertegenwoordigd door zorgvuldig geselecteerde overzeese partners die ervoor zorgen dat bij aankomst snel en efficiënt over de goederen kan worden  beschikt. U vindt een overzicht van deze partners op onze agentenlijst.


Eind 2005 heeft GLE zich gevestigd op Industrieterrein Gadering in Hoogvliet. Op deze nieuwe locatie staan een modern kantoorpand en hoogwaardige loodsruimte garant voor logistieke service op hoog niveau. De centrale ligging, net naast de A15 en op steenworp afstand van de belangrijkste Rotterdamse containerterminals en -depots, draagt bij aan onze grote flexibiliteit en vermogen om efficiënte service te verlenen.


Heeft u assistentie nodig bij een logistiek vraagstuk, gaat u verhuizen of wilt u vrijblijvend een opgave van onze scherpe tarieven ontvangen dan staan onze deskundige medewerkers u graag te woord. Of het nu gaat om het vervoer van een kleine doos of tientallen containers voor een groot project, uw goederen zijn bij ons in uitstekende handen.


Claim Business

Claim listing is the best way to manage and protect your business

Claim Business
Oppermanstraat 46, Hoogvliet Rotterdam 3194 AC, Zuid-Holland, Netherlands